Virtuální sídlo firmy v Praze má své výhody


Zřizujete si virtuální sídlo firmy v Praze? A už víte, jaké to přinese výhody? Kromě anonymity, která vám poskytne větší pocit klidu a bezpečí, kdy nebudete v kontaktu se závistivými lidmi z vašeho okolí, si tu můžete pronajmout zasedací místnost a řešit tu s vašimi partnery důležité obchodní záležitosti. Administrativa v reprezentativních prostorách má ale své hranice a jistě budete mít také náladu dopřát si v rámci volného času něco zábavného, a při té příležitosti vám právě pobyt v Praze nabízí netušené možnosti.

Zajděte na večeři – povečeřet s vašimi partnery v Praze je možné na tolika místech, že bychom se nedopočítali. Je tu k dispozici tolik podniků, že si lepší výběr stěží můžete dopřát v jiném městě, a jistě tu také oceníte různé alternativní směry stravování, jako jsou veganské či vegetariánské restaurace.

pražská ZOO

Zahrajte si tenis nebo golf – Jiří Korn jezdí s manželkou hrát golf na Karlštejn. Vy si můžete dopřát něco podobného, proč si nezahrát v Praze tenis nebo si tu nedopřát podobné sporty, když je tu několik stovek různých sportovišť. V Praze můžete provozovat i jízdu https://www.novinky.cz/finance/454108-za-jizdu-v-zime-na-letnich-gumach-hrozi-pokuta-i-nizsi-pojistne-plneni.html na in-line bruslích, můžete tu jezdit na kole a aktivně se zúčastnit mnoha jiných sportovních aktivit.

plavba po Vltavě

Projděte se parkem – někdy je procházka parkem mnohem lepší oddychovou činností, než fyzicky náročný sport. Doporučujeme Petřín, Divokou Šárku, Prokopské údolí, Stromovku nebo Hostivařskou přehradu.

Využijte pražského metra – po Praze je poměrně náročné cestovat osobním vozem, a na rozdíl od New Yorku a jiných velkých světových měst je pražské metro bezpečné. Využijte metra k přepravě z jednoho konce města na druhý, stojí za to jet například z Nádraží Holešovice od parku Stromovka na Petřiny a prohlédnout si tu Oboru Hvězda, anebo jet z Jinonic do stanice Háje, abyste si prohlédli přírodní památku Vidoule a vzápětí navštívili přehradu v Hostivaři.